אדמתי – יקב משפחתי הצופה לעיר ירושלים שהוקם מתוך רצון עז להיות שותף לעשייה הישראלית שנוסד בשנת 2017 על ידי אליז ותומר לוי תודות לסבא לוסיין לוי ז"ל מבורדו צרפת שעל ברכיו למדנו וחווינו יין עוד מילדות. בהפקת היינות המשובחים שלנו ישנה הקפדה ותשומת לב מרבית ביצירת יין איכותי מקומי שמבטא את החזון להפיק את המיטב מהכרמים המשובחים שברחבי ישראל שמורגשים ומעצימים כל רגע עם משפחה וחברים.
קברנה סוביניון בציר 2018 סדרת הכרם הירושלמי
הרכב זנים: 85% קברנה 10% פטי וורדו 5% מרלו
הכרם : שילוב בין שני כרמי קברנה סובניון כרם חדש יחסית במושב מישר וכרם וותיק במושב בית חלקיה. 2 הכרמים גדלים על אדמות חמרה עם אחוז לא גבוה של חול.
תיאור היין : צבע אדום עמוק. ארומות של פירות אדומים ושזיפים עם נגיעות עץ אלון. מאופיין בגוף בינוני עד מלא שיוצר יין קטיפתי, אלגנטי ונעים לשתייה .
הענבים נבצרו באמצע חודש ספטמבר בשעות הבוקר המוקדמות . בהגיעם ליקב, הענבים הופרדו מהשדרות שהחלו לתסוס תוך 24 שעות. לאחר 10 ימים תסיסה על קליפות נסחטו הענבים, עברו תסיסה מלולקטית והועברו להתיישנות 8 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות. כהל: 13.2%
מרלו בציר 2018 סדרת הכרם הירושלמי
הרכב זנים: 85% מרלו 10% קברנה סוביניון 5 % פטי וורדו
הכרם: כרם המרלו גדל למרגלות הרי יהודה על הרמות מזרחית למושב מבוא חורון. קרקע שחורה עשירה מעורבת בגיר.
תיאור היין : גוף בינוני עד מלא שמאופיין בארומת מרלו טיפוסית שמאופיינת במעט עשבוניות, חומציות עדינה וטעמי דובדבנים שיוצר יין מאוזן ונעים לשתייה.
תהליך הייצור: הענבים נבצרו לקראת סוף חודש ספטמבר בשעות הבוקר המוקדמות .בהגיעם ליקב, הענבים הופרדו מהשדרות, והחלו לתסוס תוך 24 שעות. לאחר 10 ימים תסיסה על קליפות נסחטו הענבים, עברו תסיסה מלולקטית והועברו להתיישנות 8 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות . כהל: 12.2%
שיראז בציר 2018 סדרת הכרם הירושלמי
הרכב זנים: 85% שיראז 15% פטי וורדו
הכרם: כרם השיראז גדל באזור עמק האלה , הכרם גדל במדרון על קרקע חרסיתית.
תיאור היין: שיראז קלאסי שמאופיין בצבע סגול כהה בעל גוף בינוני עד מלא. עשיר בטעמי פירות יער בשלים וטבק יצרו יין אלגנטי, קטיפתי ונעים לשתייה.
תהליך הייצור: הענבים נבצרו לקראת סוף חודש ספטמבר בשעות הבוקר המוקדמות .בהגיעם ליקב, הענבים הופרדו מהשדרות, והחלו לתסוס תוך 24 שעות. לאחר 12 ימים תסיסה על קליפות נסחטו הענבים, עברו תסיסה מלולקטית והועברו להתיישנות 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאיות . כהל: 13.1%
בלנד אדום חצי יבש בציר 2018 סדרת הכרם הירושלמי
הרכב זנים: 55% מרלו 40% קברנה סוביניון 5% פטי וורדו
הכרם : שילוב בין כרם מרלו חדש בנחל הודיה וכרם קברנה סוביניון וותיק במושב בית חלקיה. 2 הכרמים גדלים על אדמות חמרה מאוורר חול.
תיאור היין : צבע אדום עמוק מאופיין בארומות של פרי מתקתק עם נגיעות עץ אלון יצרו יין חלק ונעים לשתייה .
תהליך הייצור : הענבים נבצרו באמצע חודש ספטמבר בשעות הבוקר המוקדמות . בהגיעם ליקב, הענבים הופרדו מהשדרוות, והחלו לתסוס תוך 24 שעות. לאחר 14 ימים תסיסה על קליפות נסחטו הענבים, עברו תסיסה מלולקטית והועברו להתיישנות 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאיות . כהל: 11.6%